tweets van de winkeliers

facebook likes

Nieuwe naam, vertrouwd gezicht

Het is inmiddels alweer vijf jaar geleden dat Slaapadviescentrum een nieuwe eigenaar kreeg. Tot die tijd werd de winkel gerund door Jan en Gré Haasjes. Zij hebben een heel mooi bedrijf opgebouwd en aan mij was de taak om Kampen en omstreken ervan te overtuigen dat de kwaliteit en de service van Slaapadviescentrum ook voor de toekomst gewaarborgd zou blijven.

 

Deze missie is geslaagd en inmiddels is het bedrijf zodanig gegroeid dat het niet meer mogelijk is om de zaak alleen te runnen. Samen met collega’s Nathalie, Michel en Robert gaan we elke dag vol energie aan de slag om onze klanten blij te maken.

 

De belangrijkste verandering is dat de naam Slaapadviescentrum wijzigt in Slaapadvies van Dijk. Tevens is er een nieuw logo en een nieuwe website gemaakt.

 

Naast kwaliteit zijn persoonlijke aandacht en service onze belangrijkste uitgangspunten. Afspraak is afspraak. Wij nemen uitgebreid de tijd om je van een vakkundig advies te voorzien. Dus ben je op zoek naar een dekbedovertrek, een hoeslaken, een hoofdkussen, een nieuw matras of een nieuw bed? Dan nodigen wij je van harte uit voor een bezoek aan onze winkel. Samen brengen we je persoonlijke wensen in kaart om je iedere dag uitgerust te laten opstaan.

 

Vind je het prettig om een afspraak bij jou thuis te maken? Bel of mail ons en wij komen vrijblijvend bij je langs voor een advies op maat.

 

We zijn klaar voor de toekomst en willen dat iedereen weet dat Slaapadvies van Dijk voor elke doelgroep een compleet programma op het gebied van slapen te bieden heeft.

 

Gertjan van Dijk

 

Slaapadvies van Dijk

Geerstraat 29

8261 HL Kampen

038-3313485

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.slaapadviesvandijk.nl