tweets van de winkeliers

facebook likes

Slaapadvies van Dijk (voorheen Slaapadviescentrum Kampen) is inmiddels een begrip in deze mooie stad. Al sinds 1990 is het Slaapadvies van Dijk gevestigd in de leukste winkelstraat van Kampen, de Geerstraat.

Naast matrassen en boxspringcombinaties hebben wij een ruime keuze in seniorencombinaties, éénpersoonsbedden, lattenbodems, dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken en hoeslakens. Tevens vindt u in onze kleurrijke linnenafdeling badhanddoeken, gastendoekjes, washandjes, badkamer- en wc-matten en heren- en damesbadjassen.

Een goede nachtrust is zeer belangrijk en een goed matras/bed is hierbij onmisbaar. Slaapadvies van Dijk levert alleen matrassen en boxspringcombinaties van de allerbeste kwaliteit, om u een gezonde en weldadige nachtrust te garanderen. Naast kwaliteit zijn persoonlijke aandacht en service onze belangrijkste uitgangspunten. Wij nemen uitgebreid de tijd om u van een vakkundig advies te voorzien en samen met u te ontdekken welk matras het best past bij uw persoonlijke wensen.

Bij de keuze van een matras houden wij rekening met de volgende uitgangspunten:
persoonlijk ligcomfort;
kwaliteit;
goede ventilatie;
vochtregulatie;
afwerking.
slaapadvies van dijk
Slaapadvies van Dijk
Geerstraat 29
8261 HL Kampen
038-3313485
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.slaapadviesvandijk.nl

het laatste nieuws

Nieuwe naam, vertrouwd gezicht

Het is inmiddels alweer vijf jaar geleden dat Slaapadviescentrum een nieuwe eigenaar kreeg. Tot die tijd werd de winkel gerund door Jan en Gré Haasjes. Zij hebben een heel mooi bedrijf opgebouwd en aan mij was de taak om Kampen en omstreken ervan te overtuigen dat de kwaliteit en de service van Slaapadviescentrum ook voor de toekomst gewaarborgd zou blijven.

 

Deze missie is geslaagd en inmiddels is het bedrijf zodanig gegroeid dat het niet meer mogelijk is om de zaak alleen te runnen. Samen met collega’s Nathalie, Michel en Robert gaan we elke dag vol energie aan de slag om onze klanten blij te maken.

 

De belangrijkste verandering is dat de naam Slaapadviescentrum wijzigt in Slaapadvies van Dijk. Tevens is er een nieuw logo en een nieuwe website gemaakt.

 

Naast kwaliteit zijn persoonlijke aandacht en service onze belangrijkste uitgangspunten. Afspraak is afspraak. Wij nemen uitgebreid de tijd om je van een vakkundig advies te voorzien. Dus ben je op zoek naar een dekbedovertrek, een hoeslaken, een hoofdkussen, een nieuw matras of een nieuw bed? Dan nodigen wij je van harte uit voor een bezoek aan onze winkel. Samen brengen we je persoonlijke wensen in kaart om je iedere dag uitgerust te laten opstaan.

 

Vind je het prettig om een afspraak bij jou thuis te maken? Bel of mail ons en wij komen vrijblijvend bij je langs voor een advies op maat.

 

We zijn klaar voor de toekomst en willen dat iedereen weet dat Slaapadvies van Dijk voor elke doelgroep een compleet programma op het gebied van slapen te bieden heeft.

 

Gertjan van Dijk

 

Slaapadvies van Dijk

Geerstraat 29

8261 HL Kampen

038-3313485

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.slaapadviesvandijk.nl

 

 

 

Nieuwsbrief Slaapadviescentrum

Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie.
Slaapadviescentrum

Nieuwsbrief van:

Slaapadviescentrum Kampen

Geerstraat 29

8261 HL Kampen
 
telefoon:038 - 33 134 85
e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website:www.slaapadviescentrum.nl
 januari 2014 
Avek boxsprings

Slaapadviescentrum heeft sinds kort, naast de reeds bestaande merken Pullman en Ubica, een nieuw merk boxsprings aan het assortiment toegevoegd, namelijk het merk Avek. Vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap, die zijn oorsprong heeft in 1927, heeft Avek zich ontwikkeld tot een moderne organisatie, die een toonaangevende rol speelt in de Nederlandse slaapmarkt.

Boxsprings zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse slaapkamer, en ook in het assortiment van AVEK nemen boxsprings met bijbehorende matrassen en topmatrassen een belangrijke plaats in. De populariteit van de boxspring is vooral te danken aan de bijzondere comfort-eigenschappen.

Met AVEK kiest u voor een kwaliteitsbed dat met zorg gemaakt is en waaraan u lang plezier zult beleven. In onze mooie showroom op de 1e verdieping kunt u een aantal modellen uit de AVEK collectie bewonderen en beleven.

Op de benedenverdieping staan de modellen uit de collecties van Pullman en Ubica. Met deze drie kwalitatief hoogwaardige merken vindt u bij Slaapadviescentrum altijd het juiste bed.
 

Dekbedden

Het is winter en dat betekent dat veel mensen zich gaan oriënteren op een ander dekbed. Maar waar moet je zoal op letten bij de aanschaf van een nieuw dekbed?

De lengte
Om de lengte van het dekbed te bepalen gaat u uit van uw lichaamslengte. Als u langer dan 1.80 meter bent kiest u voor een dekbed met een lengtemaat van 220cm.

Eén- of tweepersoons

Wanneer beide partners onder één dekbed slapen heeft dat als voordeel dat u de gezelligheid en de warmte van elkaar hebt. Tevens ziet uw bed er mooier uit wanneer het is opgemaakt.

Wanneer u ervoor kiest om beiden onder een apart dekbed te slapen heeft dat als voordeel dat u rustiger kunt slapen, omdat u dan niet hoeft te 'strijden' om een deel van het dekbed. Het grootste voordeel van een eigen dekbed is dat zowel u als uw partner onder een verschillend dekbed kunnen slapen. Mocht uw partner het erg snel warm hebben dan loopt u de kans dat u onder een te dun dekbed slaapt en het daardoor vaak koud heeft, of andersom.
 

Dons, wol of synthetisch?
De keuze voor dons, wol of synthetisch is voornamelijk een kwestie van persoonlijke voorkeur. Wij adviseren u graag over de specifieke kenmerken van elk dekbed uit onze ruime collectie.

 
 

Logo Slaapadviescentrum
 

Winter in Nederland

Toe aan een nieuw dekbed?
Hiernaast vindt u een aantal tips

Deze e-mail is verstuurd aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.

 
Deze e-mail is verzonden met
nieuwsbriefprogramma Laposta