tweets van de winkeliers

facebook likes

Machelp kiest voor 'Geerstraat Sfeerstraat'

KAMPEN - Het winkelbestand in de Kamper Geerstraat blijft in beweging. Nieuwkomer is nu MacHelp, die haar locatie aan de Venestraat verruilt voor de - naar eigen zeggen - 'Geerstraat Sfeerstraat'. "Dit is onze gedroomde locatie in de binnenstad van Kampen", zegt Saskia van Waard.

Samen met haar man Dennis Bijl begon zij enkele jaren geleden vanuit huis ondersteuning en advies aan Apple-gebruikers te geven. Drie jaar geleden zegden ze hun baan op en begonnen MacHelp aan de Venestraat, waar nu in totaal tien mensen werken. Naast reparaties, software-verkoop en het bouwen van sites kwam er steeds meer de vraag of ze ook apparatuur (hardware) als printers verkochten. "Vorig jaar zijn we met een paar schappen begonnen", aldus Van Waard.

Om de winkel en het servicegedeelte meer ruimte te bieden, is besloten om naar de Geerstraat 22-24 te verhuizen. "Dit is een leuk straatje. Met de Hofstraatgarage en straks bij Myosotis is er genoeg parkeergelegenheid in de buurt", stelt Van Waard. Op zaterdag 12 november opent de zaak, die zich zowel richt op particulieren als (startende) ondernemers.

Bron: http://www.destentor.nl/regio/kampen/9793927/Machelp-kiest-voor-Geerstraat-Sfeerstraat.ece