tweets van de winkeliers

facebook likes

Succesvolle KunstKerstmarkt tijdens KIOK

Tijdens het jaarlijkse evenement Kerst in Oud Kampen was er dit jaar opnieuw de KunstKerstmarkt in de Geerstraat. Na het grote succes van vorig jaar, was bleek de markt wederom een fantastisch initiatief. De Geerstraat te Kampen staat niet voor niets te boek als de Geerstraat Sfeerstraat, en alle winkeliers deden dan ook hun uiterste best om de straat haar naam eer aan te doen.

Traditiegetrouw verandert de binnenstad van Kampen op de vrijdag- en de zaterdagavond voor kerst in een sprookje uit de oude tijd. De Geerstraat deed hier in 2012 weer volop aan mee. Etalages werden uitgedost, gevels werden versierd en zelfs winkeliers gingen verkleed. Verscheidene kraampjes door de hele straat heen stonden vol met prachtige kunststukken. Verder waren er leuke bandjes, er waren allerlei spelletjes te doen en hapjes en drankjes waren er in overvloed. Al deze vrijwilligers en winkeliers maakten onze sfeerstraat tot een sprookjesachtig geheel.

Het leukste weekend van het jaar in Kampen was wederom een groot succes. Het koude weer en de constante regen vergde het uiterste van alle deelnemers, maar het spektakel en de pret werd hier niet door gedrukt.

De Geerstraat vond het dan ook weer een fantastische editie van de KunstKerstmarkt. Wij bedanken u voor uw bezoek aan de binnenstad en onze sfeerstraat en wij wensen u prettige feestdagen toe.

Namens de hele Geerstraat, tot volgend jaar!

contact

  
  

Geerstraat Sfeerstraat

is een initiatief van MacHelp


Geerstraat 22-24
8261HM Kampen

+31 038 33 88840
+31 038 33 88871

www.geerstraatsfeerstraat.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.